Mond-tot-mond reclame 21e eeuw, met Yuki en Rivvur!

Dat er in Nederland innovatief ondernomen wordt, daar is Yuki al een goed voorbeeld van. Samen met onze klanten vormen wij de meest moderne en innovatieve boekhoudservice en accountancy community die er is. Nu is er ook een nieuw innovatief mobiel marketing initiatief, te weten Rivvur. Rivvur is dé nieuwe manier om een bedrijf aan te bevelen bij jouw relaties en er een beloning voor te krijgen. Yuki gaat vanaf nu met Rivvur samenwerken.

Waarom deze samenwerking?

Yuki hecht veel belang aan klanttevredenheid en daarom hebben we het gemakkelijk gemaakt om jouw tevredenheid over Yuki kenbaar te maken. Dit kan via jouw persoonlijke Yuki dashboard. Bij ontevredenheid proberen we altijd binnen 24 uur te reageren en waar mogelijk direct jouw ontevredenheid weg te nemen.

Met Rivvur willen we het makkelijk maken om ook jouw positieve Yuki klanttevredenheid te delen met collega ondernemers en jou, in ruil voor deze aanbeveling, direct een beloning te geven.

Beloning voor jouw aanbeveling! ”Share the love”

Rivvur is een unieke smartphone App waarmee je jouw Yuki aanbeveling aan een collega ondernemer gemakkelijk kunt doen. Dankzij de Rivvur App kan Yuki jou daar ook nog een leuke beloning voor geven, volledig automatisch. Deze beloning kan oplopen tot 25 euro per aanbeveling en dit bedrag stort Rivvur binnen 2 weken automatisch op jouw rekening.

Rivvur App

Rivvur is een nieuw Nederlands initiatief dat recent gelanceerd is. Met de Rivvur App deel je je Yuki ervaring met je relaties. Mond-tot-mond reclame maar dan in de 21e eeuw. Jij bent ambassadeur van Yuki en we zien graag dat je ons actief aanbeveelt. Met Rivvur wordt dat makkelijk, leuk en aantrekkelijk. Yuki is dan ook erg blij met deze samenwerking en loopt hiermee weer voorop, samen met jou.

Momenteel is er alleen een iPhone App. De Android App wordt eind dit jaar verwacht. Download de gratis Rivvur app in de Apple Appstore of kijk eens op www.rivvur.com

Rivvur aap downloaden

Micha Smit

Micha Smit

Marketing manager bij Yuki en houdt zich bezig met alle Sales & Marketing activiteiten, zoals de website, social media, Google, SEO, SEA, inkoop media, strategie en branding.
Micha Smit
1 antwoord
  1. Dimitry
    Dimitry zegt:

    We zijn nu 2015?alsik het goed gelezen heb zou de Android app eind 2014 beschikbaar zijn. Maar ik vind hem niet in de play store

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] bedrijven in Nederland. Deze maand is dat Yuki. Neem een kijkje op de website van Yuki. In dit artikel laat Yuki zien hoe zij hun aanbevelingen stimuleren onder tevreden […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *