Yuki Nederlands kampioen scanboekhouden 2013!

Het Nederlands Kampioenschap scanboekhouden, gisteren tijdens de ICT Accountancy praktijkdag in Hoevelaken, is gewonnen door Yuki, het online boekhoudplatform voor ondernemers, accountants en administratiekantoren. Yuki liet twaalf andere deelnemende softwareleveranciers achter zich, waaronder Exact Online, Reeleezee en Scan Sys.

Tijdens de praktijkdag beoordeelden medewerkers van accountants- en administratiekantoren de scan- en herkensoftware. Dat ging aan de hand van uitgebreide demonstraties en presentaties. Elk pakket is door ten minste tien onafhankelijke deelnemers beoordeeld door de bevindingen te noteren op een beoordelingsformulier. Het gemiddelde cijfer dat daaruit rolde, bepaalde de eindscore.

Kwaliteit

Het kampioenschap was een idee van Gerard Bottemanne. Hij heeft sinds 1999 een onderzoeksbureau naar financiële software. Bottemanne is verder onder meer beheerder van de website www.ictaccountancy.nl. “Ik zag dat er steeds meer aanbieders kwamen op dit gebied en wilde nu wel eens weten wat de kwaliteit is volgens de markt.”

Yuki is trots op de prestatie. “Toen we vorig jaar hoorden van de plannen voor dit kampioenschap, hebben we meteen geroepen: wij doen mee!”, vertelt Arco van Nieuwland, oprichter en directeur van Yuki. “Dat we nu gewonnen hebben, is voor ons het bewijs dat we op de goede weg zijn. Door het document centraal te stellen in plaats van de journaalpost en doordat de community van kantoren en gebruikers onze software slimmer en efficiënter maakt, beschikken we over een unieke combinatie.”

Deelnemende softwareleveranciers

Blue10, Exact Online, iLane, Newviews, Quadrant Software, DocuOnline, Reeleezee, Scan Sys, SmartBooqing, Spigraph, UNIT4, Your Online Business (YOB) en Yuki Boekhouden.

 

Micha Smit

Micha Smit

Marketing manager bij Yuki en houdt zich bezig met alle Sales & Marketing activiteiten, zoals de website, social media, Google, SEO, SEA, inkoop media, strategie en branding.
Micha Smit
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *