Yuki aanwezig op Financial Systems op 18 mei 2017

Op donderdag 18 mei vindt de beurs Financial Systems 2017 plaats in het NBC Congres centrum in Nieuwegein. Financial Systems is Nederlands grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT. Financial Systems brengt vraag en aanbod op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig programma.

Daarmee biedt Financial Systems bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor professionals in financiële beroepen. Vanzelfsprekend zal ook Yuki aanwezig zijn op dit event.

Programma:

Yuki is niet alleen aanwezig op de beursvloer, maar neemt ook een deel van het programma voor haar rekening. Peter van Haasteren, Directeur van Yuki, vertelt hoe Yuki robotic accounting in haar genen zit en neemt je mee in de inmiddels ruime ervaring met en visie over robotic accounting.

We ontmoeten je graag op onze stand de 18e!

Event bijwonen?

 

Jildou de Vries

Jildou de Vries

Bij Yuki werk ik als Marketeer. Ik houd mij bezig met alle (online) marketing activiteiten, zoals de website, social media, events & SEA en SEO.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *