UBL functionaliteiten Yuki

Yuki zichtbaar in 10 grootste steden van Nederland

Huh? UBL? Die vraag prikkelt de nieuwsgierigheid van automobilisten op de snelwegen rond de tien grootste steden van Nederland. Vanaf maandag 22 juni staat Yuki twee weken lang op de billboards met de boodschap: Yuki spreekt vloeiend UBL.

Leg eens uit?

UBL is een computertaal die wordt gebruikt om digitale facturen tussen bedrijven uit te wisselen. Het grote voordeel van UBL is dat alle informatie helemaal automatisch wordt herkend. Je hoeft zelfs niet meer te scannen. De kans op fouten wordt kleiner en een volledig actuele administratie komt binnen handbereik.

Yuki spreekt al vloeiend UBL

Yuki spreekt al vloeiend UBL, en bij diverse groothandel- en telecomleveranciers halen we de facturen inmiddels digitaal op. Nu de rest nog. Want als alle ondernemers en accountants ook UBL spreken en schrijven, gaan zaken sneller, efficiënter en worden er minder fouten gemaakt.

Robotisering

UBL bestaat al jaren, maar is nog geen algemene standaard. De billboardcampagne draagt eraan bij dat robotisering van de administratie een stapje dichterbij komt en dat ondernemer en accountant met elkaar praten op basis van de meest actuele cijfers. Dankzij UBL.

Alles weten?

Heb je vragen, dan kun je altijd even contact opnemen met Micha. Bel of stuur een mail naar micha@yuki.nl.

Micha Smit

Micha Smit

Marketing manager bij Yuki en houdt zich bezig met alle Sales & Marketing activiteiten, zoals de website, social media, Google, SEO, SEA, inkoop media, strategie en branding.
Micha Smit
1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] bevestiging daarvan kwam afgelopen maandag 22 juni 2015: Yuki maakte bekend dat zij op gigantische billboards langs snelwegen van de tien grootste steden in Nederland heeft […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *