Bezoek Yuki op de Accountancy Expo 2018!

Morgen 19 juni is het weer tijd voor hét innovatie evenement voor accountants, de Accountancy Expo! In de Werkspoorkathedraal in Utrecht kan jij als accountant in één middag inzicht krijgen in alle platformen, tools en systemen. Uiteraard is Yuki aanwezig! Bezoek ons op stand 49!

Accountancy branche in beweging

Sinds het evenement in 2013 is geïntroduceerd is het jaar na jaar gegroeid. Dit jaar kan jij meer dan 80 toonaangevende IT partners ontmoeten. In korte en bondige presentaties krijg je handvatten om met innovatie en actuele IT-onderwerpen aan de slag te gaan. Het accountantskantoor van de toekomst zorgt al een enige tijd voor genoeg gespreksstof.

Als accountant ben je natuurlijk met heel andere dingen bezig; namelijk het vak met plezier uitoefenen en een succesvolle onderneming neerzetten. Jouw team, jouw organisatie en jouw klanten kunnen niet wachten op de toekomst. je zult het vandaag moeten doen.

Technologie als verbinder tussen Accountant & Ondernemer

In de Yuki inspiratiesessie (14:45-15.00) demonstreren wij de nieuwste mogelijkheden van Robotic Accounting en de Robotic Assistant. Tijdens de sessie ontdek je hoe je terugkerende administratieve handelingen zoveel mogelijk kunt automatiseren. Leer hoe de Robotic Assistant je kan bijstaan met de controle op inconsistenties, afwijkingen, volledigheid, tijdigheid en onvolkomenheden. Met Yuki maak je kennis met een manier van boekhouden waarbij je kan concentreren op jouw adviesrol en waarbij je de ondernemer zo veel mogelijk actueel inzicht kunt geven. Lees meer.

Bouw je 19 juni mee aan jouw ´kantoor van vandaag´?

Zien wij jou 19 juni ook op de Accountancy Expo 2018? Dit wil je niet missen! Beleef het, laat je inspireren en ontmoet veel vakgenoten in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Nu al benieuwd naar Yuki? Maak een afspraak!

Maak een afspraak

Jim Sterk
Bij Yuki werk ik als Marketeer. Ik houd mij bezig met alle (online) marketing activiteiten, zoals de content marketing, social media & events.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *