Yuki aanwezig op AV-DAG op 26 september 2017

Op dinsdag 26 september 2017 vindt de AV-dag 2017 plaats in ’t Spant! in Bussum. Aan bezoekers biedt dit evenement een jaarlijkse accountancy update over trends, vaktechniek, fiscaliteit, ICT en kantoormanagement. Tijdens deze dag wordt een praktisch beeld aangereikt van wat er is en wat er aankomt.

Programma

Yuki is gouden sponsor dit jaar. Yuki is daarom niet alleen aanwezig op de beursvloer, maar neemt ook een deel van het programma voor haar rekening. Peter van Haasteren, Directeur van Yuki, vertelt hoe Yuki robotic accounting in haar genen zit en neemt je mee in de inmiddels ruime ervaring met en visie over robotic accounting. Deze parallelle sessie vindt plaats om 13.45 uur – 14.30 uur, hier kun je je bij inschrijving voor opgeven.

We ontmoeten je graag op onze stand de 26e!

Inschrijven

Relaties kunnen zich via onderstaande button kosteloos aanmelden door gebruikt te maken van de relatiecode YukigastAV2017.

Event bijwonen?

Jildou de Vries

Jildou de Vries

Bij Yuki werk ik als Marketeer. Ik houd mij bezig met alle (online) marketing activiteiten, zoals de website, social media, events & SEA en SEO.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *