Yuki Marketing Days 2019: LinkedIn Marketing

Wil je nieuwe klanten aantrekken en de relatie met bestaande klanten verbeteren?

Dan is effectieve marketing en sales onmisbaar. Toch blijft het lastig om te bepalen wat de beste aanpak is. Hoe positioneer je jezelf? Wat is de meest effectieve manier om potentiële klanten te benaderen? En hoe zorg je voor meer zichtbaarheid, zowel voor jou als professional als voor je kantoor?

Om je hiermee te helpen organiseren we voor onze partners de Yuki Marketing Days.

De eerste editie van dit event staat in het teken van LinkedIn marketing. LinkedIn Expert en Social Selling Trainer Richard van der Blom deelt concreet advies, handige hacks en praktische tips die jouw marketing en sales een boost geven.

LinkedIn wordt al door veel personen en bedrijven gebruikt, maar zeker nog niet door iedereen optimaal benut. Dat terwijl het netwerkplatform voor accountants en accountantskantoren juist een unieke mix van branding, marketing en sales kan bieden. Tijdens dit event haal je de kennis in huis waarmee je LinkedIn transformeert tot een onmisbaar marketing- en verkoopkanaal, voor jou en jouw kantoor.

Jezelf onderscheiden van de concurrentie met behulp van de juiste kennis en skills? Kom naar de eerste editie van de Yuki Marketing Days.

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus schrijf je zo snel mogelijk in, vol is vol.

Datum: 12 maart 2019 van 14.30 t/m 16.30 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Rotterdam, exacte locatie wordt z.s.m. bekend gemaakt

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jildou de Vries (jildou.devries@yuki.nl).

Inschrijving