Office: alles voor de communicatie en organisatie binnen je bedrijf

Afspraken en agenda

Maak een afspraak aan voor jezelf of een medewerker, en hang optioneel een document uit je Yuki archief aan deze afspraak. Bekijk de agenda van jezelf, je afdeling, of het hele bedrijf, in een week- of maandoverzicht.

Beheer je agenda in Yuki

Gemakkelijk taken delegeren aan medewerkers

Taken en document-workflow

Maak taken aan voor jezelf of voor andere medewerkers. Gebruik je takenlijst om je dagelijkse werk te structureren. Maak je eigen taaksoorten aan, om bijv. de workflow rondom de goedkeuring van facturen te regelen.

E-mail ophalen en versturen vanuit Yuki

Met de Yuki e-mail functionaliteit kun je binnen Yuki e-mail ontvangen en versturen van elk e-mail adres waar jij de eigenaar van bent, waarbij dit e-mail adres POP3 ondersteunt voor het ophalen van de e-mail. Je kunt dan o.a. de bijlagen van e-mails direct in je Yuki archief plaatsten, en door Yuki in je boekhouding laten verwerken.

E-mail ophalen en versturen via Yuki
Overzicht per medewerker, project en klant

Urenregistratie

Laat al je medewerkers hun gewerkte uren vastleggen, en bekijk in week- of maandoverzichten de uren per afdeling, of voor het hele bedrijf. Bij de gewerkte uren kun je ook een klant/relatie vastleggen, zodat je in de overzichten kunt zien hoeveel er voor bepaalde klanten gewerkt is.

Verzuimregistratie

Laat al je medewerkers hun afwezigheid vastleggen in Yuki. Alle verzuimregistraties vind je ook terug in de agenda van Yuki. Je kunt daarnaast in één oogopslag zien hoeveel vrije dagen alle medewerkers nog hebben en hoe hoog het ziekteverzuim is.

Verzuimregistratie

Probeer het een maand gratis

Je kunt Yuki Office een volle maand gratis uitproberen. Bevalt het je niet, dan zet je binnen maand de service gewoon weer uit. Je betaalt dan helemaal niets. Blijf je na die maand de service gebruiken dan zal Yuki je 1,00 euro per Yuki gebruiker per maand aan vaste kosten in rekening brengen voor de extra software.

Aanvullende software modules en services voor meer functionaliteit

Het is mogelijk de Yuki software uit te breiden met additionele software functionaliteiten. Alle extra modules zijn gemakkelijk te bestellen via jouw persoonlijke Yuki portal. Alle modules kun je eenmalig een maand uitproberen. Bevalt het je niet dan zet je module gewoon weer uit.

Office

Maak afspraken met medewerkers, beheer de agenda van het bedrijf en Ontvang en verstuur e-mail.
Office »

Betaalservice

Met deze service/module controleert Yuki tijdens het boeken of je inkoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen.
Betaalservice »