Betalingen al helemaal voorbereid met Yuki betaalservice

Met de betaalservice controleert Yuki tijdens het boeken of je inkoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen. Als dat het geval is, zoals bij acceptgiro’s, dan vult Yuki ook de benodigde betaalinformatie, zoals het bankrekeningnummer waarnaar betaald moet worden, de uiterste betaaldatum en de betaalreferentie voor je in en plaatst de factuur in een handige betaallijst. Zo heb je altijd een overzicht van de betalingen die je nog moet verrichten.

Betalingen gebundeld aanleveren

Als je wil gaan betalen hoef je enkel naar de betaallijst te gaan om aan te geven welke facturen je wil gaan betalen. Yuki zet vervolgens die betalingen voor je in een bestand (het zogenaamde ClieOp bestand). Dat bestandje kun je weer via de internetsite van je bank aan de bank aanleveren. Je hoeft dan enkel nog die bundel van betalingen te autoriseren gebruik makend van je vaste smartcard of andere autorisatiemethode.

Betalingen gebundeld aanleveren
Functiescheiding en autorisatie

Functiescheiding en autorisatie

Als je bedrijf wat groter is kun je in Yuki een functiescheiding inschakelen. Facturen komen dan niet meer direct in de betaallijst, maar moeten eerst door een persoon in je bedrijf worden vrijgegeven voor betaling. Zo kun je erop vertrouwen dat van de facturen die je wil gaan betalen eerst door een manager of inkoper is gecontroleerd of de producten of diensten zijn geleverd en goed waren.

Aanvullende software modules en services voor meer functionaliteit

Het is mogelijk de Yuki software uit te breiden met additionele software functionaliteiten. Alle extra modules zijn gemakkelijk te bestellen via jouw persoonlijke Yuki portal. Bevalt het je niet dan zet je module gewoon weer uit.

Office

Maak afspraken met medewerkers, beheer de agenda van het bedrijf en Ontvang en verstuur e-mail.
Office »

Betaalservice

Met deze service/module controleert Yuki tijdens het boeken of je inkoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen.
Betaalservice »