Hoe werkt Yuki?

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Benieuwd of het iets voor jou is? Ontdek in een paar stappen hoe Yuki werkt.

Digitaal aanleveren

Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren. Zelf boeken is er niet meer bij. Je hebt natuurlijk een computer nodig, een smartphone, een scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive en dat is het.

Alles loopt via het Yuki platform, waar je ook met je accountant samenwerkt.

Automatische verwerking binnen 24 uur

Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Een groot deel van je administratie wordt op die manier helemaal automatisch binnen 24 uur verwerkt.

Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank, ABN Amro of KNAB? Dan halen we ook de banktransacties voor je op en koppelen de uitgaven aan je facturen.

Functionaliteit komt samen

Het hart van Yuki is het financiële dashboard. Alle processen starten daar. De basis zijn de geboekte brondocumenten in het digitale archief. Alle Yuki tools, zoals online factureren, CRM, financieel dashboard en het archief zijn met elkaar verbonden en inzichtelijk via het dashboard.

Wanneer er een financieel document voor je geboekt wordt, maakt Yuki automatisch een relatie aan in je CRM, een openstaande post om te betalen of te ontvangen en een btw-boeking. Dat zie je allemaal grafisch of in cijfers terug op het dashboard. En wat je ook doet of waar je ook bent in de boekhouding, je komt altijd terug bij het digitale brondocument.

Koppel Yuki aan externe systemen

Via de webservices kan externe informatie omtrent de onderneming, makkelijk gedeeld worden met Yuki. Wil je ook vanuit een extern systeem toegang krijgen tot de informatie die in Yuki staat? Het is mogelijk om een webservice toegangscode te genereren, zodat je ook zonder inloggen in Yuki, altijd toegang hebt tot de administratie. Ook is het mogelijk om specifieke informatie uit Yuki te halen, zoals de openstaande crediteurenlijst, een saldibalans en alle grootboekrekeningen in een administratie.

De webservice toegangscode verleent toegang tot zowel domeinen als administraties en werkt uiteraard alleen als er van één van de drie webservices gebruik wordt gemaakt.

Yuki partner

Je werkt altijd samen met je eigen accountant, een Yuki partner uit de regio die je vaste contactpersoon wordt. Als je net begint met Yuki komt hij of zij langs voor een opstartgesprek en het inrichten van je administratie. Deze partner is er voor persoonlijk financieel advies, doet de maandelijkse controles, verstuurt de btw- aangifte en maakt de jaarstukken op. Je Yuki accountant verwerkt ook de documenten die niet automatische herkend worden.

Vind jouw Yuki accountant

10 voordelen waarom duizenden ondernemers je voor gingen!

Yuki zorgt ervoor dat je zelf geen boekhouding hoeft te voeren, maar toch altijd kan zien hoe jouw bedrijf er voor staat. Als je kiest voor het Yuki boekhoudplatform, kies je er automatisch voor om je online boekhouding uit te besteden. Dit kan bij honderden innovatieve Yuki partners!

Nooit meer zelf boekhouden? Geen papierwerk meer? Robotisering van je online boekhouding? Bekijk de 10 voordelen voor ondernemers en ontdek het gemak van Yuki online boekhouden.

Handig voor ondernemer en accountant

Wanneer je start met Yuki krijg je naast realtime inzage, een Yuki partner uit de regio en aanvullende online boekhoudsoftware ook standaard toegang tot handige functionaliteiten. Een compleet digitaal archief, een digitale postbus en een financieel dashboard zorgen ervoor dat je via je eigen Yuki omgeving altijd van alle gemakken van online boekhouden wordt voorzien. Met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Ontdek alle functionaliteiten

door hieronder te klikken

Toegang tot een Yuki demo boekhouding?

Direct gratis toegang tot het demo account & boekhoudtips in je mailbox!