Hoe werkt Yuki?

Boekhouden zonder zelf te boeken en toch actueel inzicht in de financiële cijfers van je onderneming? Yuki heeft een innovatief boekhoudplatform waarbij alle administratieve taken op een slimme manier worden uitbesteed. Benieuwd hoe dit werkt? Ontdek in een paar stappen hoe je de boekhouding kunt uitbesteden via het Yuki platform.

Administratie digitaal aanleveren

Via je eigen Yuki omgeving hoef je alleen de administratie digitaal aan te leveren. Je hoeft dus nooit meer zelf te boeken. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is een pc, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive.

Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank, ABN Amro of KNAB? Banktransacties kunnen door middel van een koppeling door Yuki worden opgehaald.

Automatische verwerking binnen 24 uur

Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Zo kan een groot deel van de administratie geheel automatisch, binnen 24 uur worden verwerkt.

Indien geautomatiseerde herkenning niet mogelijk is, wordt het document aan jouw Yuki accountant aangeboden die het document binnen 24 uur verder verwerkt en controleert. Je documenten worden dus altijd voor 100% geboekt.

Functionaliteit komt samen

De kracht van de Yuki software ligt in het feit dat alle processen rondom de boekhouding ontstaan vanuit één centraal punt, namelijk het financieel dashboard. Met als basis de geboekte brondocumenten in het digitale Yuki archief. Alle boekhoud tools, zoals online factureren, CRM, financieel dashboard en het archief zijn met elkaar verbonden. Wanneer er een financieel document voor je geboekt wordt, maakt Yuki o.a. automatisch een relatie aan in je CRM, een openstaande post om te betalen of ontvangen en een btw boeking. Tot slot komt de transactie tot leven via het financiële Yuki Dashboard.

Waar je ook bent in de boekhouding, je komt altijd terug bij het digitale brondocument.

Koppel Yuki aan externe systemen

Via de webservices kan externe informatie omtrent de onderneming, makkelijk gedeeld worden met Yuki. Wil je ook vanuit een extern systeem toegang krijgen tot de informatie die in Yuki staat? Het is mogelijk om een webservice toegangscode te genereren, zodat je ook zonder inloggen in Yuki, altijd toegang hebt tot de administratie. Ook is het mogelijk om specifieke informatie uit Yuki te halen, zoals de openstaande crediteurenlijst, een saldibalans en alle grootboekrekeningen in een administratie.

De webservice toegangscode verleent toegang tot zowel domeinen als administraties en werkt uiteraard alleen als er van één van de drie webservices gebruik wordt gemaakt.

Honderden Yuki kantoren staan voor je klaar!

Jouw administratie wordt via de Yuki software altijd aangestuurd door een Yuki partner uit de regio. Indien automatische herkenning tijdens de verwerking van de administratie niet mogelijk is, wordt deze aangeboden aan de Yuki partner die het document alsnog binnen 24 uur verwerkt. Na verwerking van de administratie zorgt de Yuki partner ook voor een maandelijkse controle, het versturen van de btw-aangifte, het samenstellen van de jaarrekening en salarisadministratie.

Op deze manier sta je altijd in contact met een vast contactpersoon, waarmee je ten allen tijden kunt communiceren.

Vind jouw Yuki accountant

10 voordelen waarom duizenden ondernemers je voor gingen!

Yuki zorgt ervoor dat je zelf geen boekhouding hoeft te voeren, maar toch altijd kan zien hoe jouw bedrijf er voor staat. Als je kiest voor het Yuki boekhoudplatform, kies je er automatisch voor om je online boekhouding uit te besteden. Dit kan bij honderden innovatieve Yuki partners!

Nooit meer zelf boekhouden? Geen papierwerk meer? Robotisering van je online boekhouding? Bekijk de 10 voordelen voor ondernemers en ontdek het gemak van Yuki online boekhouden.

Handig voor ondernemer en accountant

Wanneer je start met Yuki krijg je naast realtime inzage, een Yuki partner uit de regio en aanvullende online boekhoudsoftware ook standaard toegang tot handige functionaliteiten. Een compleet digitaal archief, een digitale postbus en een financieel dashboard zorgen ervoor dat je via je eigen Yuki omgeving altijd van alle gemakken van online boekhouden wordt voorzien. Met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Ontdek alle functionaliteiten

door hieronder te klikken

Toegang tot een Yuki demo boekhouding?

Direct gratis toegang tot het demo account & boekhoudtips in je mailbox!