Partnerdag 2016 zet Operational Excellence in de schijnwerpers

De Yuki Partnerdag 2016 stond in het teken van Operational Excellence. Yuki heeft deze avond voor het eerst in zijn bestaan awards uitgereikt aan partners die zich hierin hebben onderscheiden. Benieuwd welke partners hebben gewonnen en waarom? We blikken graag samen met je terug op dit geslaagde event.

Bij Operational Excellence gaat het om het uitblinken in de dienstverlening aan de klant. Het is de denkwijze en overtuiging maar bovenal de wil om je als organisatie continu te verbeteren en wanneer nodig te veranderen. En dat is ook wat Yuki nastreeft. Op de partneravond wilden we de partners die dat het beste lukt eens in de schijnwerpers zetten.

In aanwezigheid van zo’n 100 partners reikte het Yuki management op 8 september vier prijzen uit. Behalve een beker kreeg iedere winnaar duizend euro co-marketing budget.

Yuki Fastgrowing Award

  • Deze prijs was voor Cijfer10, omdat daar het aantal administraties het snelst is gegroeid.

Yuki Customer Intimacy Award

  • De Customer Intimacy Award ging naar OAMKB, omdat die het hoogst scoren op klanttevredenheid.

Yuki Product Leadership Award

  • SpotOnMedics toonde product leadership. Het bedrijf ontwikkelde samen met Yuki een maatwerkoplossing voor fysiopraktijken en was daarmee de meest innovatieve Yuki partner.

Yuki Operational Excellence Award

  • Operational Excellence combineert in feite alle voorgaande kwaliteiten en de gelijknamige award ging dan ook naar de partner die op alle gebieden het beste heeft gepresteerd. De grote winnaar van de avond was Rikst uit Groningen.

Alle prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd! Wil je volgend jaar ook in de prijzen vallen? Dan dagen we je alvast uit om net als deze winnaars te streven naar Operational Excellence!

Bekijk ook de aftermovie!

Meer weten over Yuki?

 

Jildou de Vries

Jildou de Vries

Bij Yuki werk ik als Marketeer. Ik houd mij bezig met alle (online) marketing activiteiten, zoals de website, social media, events & SEA en SEO.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *