Besteed je gehele boekhouding uit bij Yuki

Naast dat Yuki de administratie voor jou verwerkt, is het ook mogelijk om de btw aangifte, IB aangifte, VpB aangifte en de jaarrekening door Yuki te laten verzorgen. Je boekhouding wordt dan maandelijks gecontroleerd en gecompleteerd door  jouw persoonlijke Yuki boekhouder. Je krijgt een vaste contactpersoon die je boekhouding bewaakt en erop toeziet dat je alles volledig, juist en tijdig aanlevert.

Btw aangifte

Voordat jouw persoonlijke Yuki boekhouder de btw aangifte voor je doet, wordt je administratie gecontroleerd om te voorkomen dat er in de aangifte aftrekposten over het hoofd worden gezien.
Yuki btw aangifte »

Jaarcijfers

Jaarcijfers samenstellen is met Yuki een snelle en efficiënte actie. En tegen een scherp tarief, want het meeste uitzoekwerk is al gedaan door Yuki. Je eigen, vaste Yuki boekhouder houdt 24/7 de vinger aan de pols.
Yuki jaarcijfers »

Salarisadministratie

Vanaf 12,50 euro verzorgt Yuki de salarisstrook, loonjournaalposten, loonaangifte en de jaaropgave. Yuki zet de betalingen in de betaallijst en de salarisadministratie staat direct in de boekhouding.
Yuki salarisadministratie »

Onze ‘Ik ben Yuki’ boekhouders

Frans Seijkens

Frans Seijkens

Ik ben Yuki Amsterdam
Daniel Spaans

Daniel Spaans

Ik ben Yuki Den Haag
Jolanda Spruijt

Jolanda Spruijt

Ik ben Yuki Groningen
Falco Huts

Falco Huts

Ik ben Yuki Zoetermeer
Harm Hubers

Harm Hubers

Ik ben Yuki Nijmegen
Ronald Sintniklaas

Ronald Sintniklaas

Ik ben Yuki Utrecht
Paul de Wilde

Paul de Wilde

Ik ben Yuki Tilburg
Rinus Visser

Rinus Visser

Ik ben Yuki Rotterdam
Michael Pessel

Michael Pessel

Ik ben Yuki Haarlem